Een exclusief kijkje in de kleerkast van Jaël Ost

Schermafbeelding 2020 08 27 Om 11 29 04
Lifestyle
Beauty
27-08-2020 11:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als insider van TAGMAG vliegt Jaël Ost van de ene kant van het land naar de andere kant. Ze komt op festivals, doet allerlei spannende challenges en interviewt verschillende beroemdheden. Belangrijk hierbij is dat ze goed voor de dag komt. Ze shopt graag en dat is te zien. Vandaag krijgen we een exclusief kijkje in haar kleerkast.

Pure perfectie

Geef jezelf héél even de tijd om naar bovenstaande foto te kijken. Heb jij ooit zo’n nette kleerkast gezien? Wij in ieder geval niet. Waar het voor ons te veel moeite is om broeken op te vouwen, liggen ze bij Jaël in perfecte volgorde naast elkaar. Lange jeans aan de linkerkant, korte broekjes rechts.

Opgeruimd staat netjes

In de kast van Jaël is geen ruimte voor rotzooi, dat moge duidelijk zijn. Haar sokken liggen allemaal netjes in een la, voor haar bikini’s geldt hetzelfde. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar tassencollectie, die ze een plekje bovenin heeft gegeven. Shirtjes zijn perfect gestreken, opgevouwen én op elkaar gestapeld. Laten we voor onze eigen gelukstoestand maar even zwijgen over het sorteren van kleuren. Want ja: ook daar is Jaël goed in. Grijs bij grijs, zwart bij zwart, kleur bij kleur.

Voor ieder wat wils

Casual doch chique. Dat is hoe de kledingkast van Jaël omschreven kan worden. Ze heeft voor iedere gelegenheid een gepaste outfit. TAGMAG-truien om in te chillen, jurkjes met panterprint voor een feestje en fleurige Disney-truien voor het dagelijkse leven. We spotten slangenprintjes, felle kleurtjes, spijkerjasjes, glittertjes, zomerkleren, winterkleren, schattige blousjes, leuke teksten en grappige afbeeldingen.

Kortom: een kleerkast om jaloers op te zijn