Ed Westwick geeft duidelijkheid over cryptische 'Gossip Girl'-post

2020 Chuck Bass
Entertainment
TV / streaming
16-06-2020 17:40
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Even, héél even, dachten we dat Ed Westwick met geweldig ‘Gossip Girl’-nieuws zou komen. Nadat hij een XOXO-foto op Instagram deelde, brak de hel los bij een groot aantal fans. Zou de acteur een comeback maken? Of was er een nieuwtje over een reboot van de serie? Niets van dat. Ed is een inzamelingsactie gestart.

Bij een foto van zichzelf met mondkapje geeft de Chuck Bass-acteur duidelijkheid. “Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat de wereld nu wel wat knuffels en kusjes kan gebruiken. Help me geld in te zamelen voor Kick it Out om racisme en discriminatie te bestrijden. Laten we samenwerken om een verschil te maken! Xoxo.”

Hoewel sommige fans een tikkeltje teleurgesteld zijn omdat Ed hen op een verkeerd been heeft gezet, zijn er ook volgers die de actie zeer waarderen. “Ik weet dat iedereen (inclusief ikzelf) wilde dat het om een reboot zou gaan, maar hij probeert wel iets goed te doen en racisme te bestrijden door geld bij elkaar te verzamelen. Dat is beter dan alleen het plaatsen van een zwart beeld op Instagram.”