Ed Sheeran stopt er (even) mee

2019 Edsheeran Break
Entertainment
Music
24-12-2019 15:09
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Bad news voor fans van de Britse zanger Ed Sheeran, want hij heeft zonet via zijn sociale media kanalen laten weten dat hij een lange pauze gaat inlassen.

“Hallo iedereen, ik ga alweer een pauze inlassen”, begon zijn bericht op Insta.“De tour voor mijn ‘Divide’-album heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd, maar nu is die voorbij en is het tijd om wat meer van de wereld te zien. Ik heb non-stop gewerkt sinds 2017 en ik ga een adempauze nemen om te reizen, te schrijven en te lezen.”

“Ik zal niets meer posten op sociale media zo lang mijn pauze duurt. Aan al mijn familie en vrienden: ik zie je wel wanneer ik je zie, en aan al mijn fans: bedankt om zo’n geweldig publiek te zijn. Ik beloof dat ik terugkom met nieuwe muziek wanneer de tijd rijp is, en wanneer ik een beetje meer geleefd heb én dus meer dingen heb om over te schrijven.”

Het is niet de eerste keer dat Sheeran een langere pauze neemt. Vorige keer liet hij zo’n 18 maanden lang niets meer van zich horen. Daarna kwam hij opeens op de proppen met een nieuw album.

Of hij nu ook in alle stilte wil werken aan een nieuw album, is helaas niet geweten...

Dit bericht bekijken op Instagram

Brb x

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op