Eén van de beste 'Call of Duty' campaigns ooit is nu opnieuw te spelen

Mw2 Campaign Remastered
Technology
Games
31-03-2020 20:28
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De singleplayer-campaign van Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt al jaren beschouwd als één van de beste in de geschiedenis van 'Call of Duty'. Laat het nu net die campaign zijn waarvan Activision vandaag een remaster heeft uitgebracht.

Gamers die de originele campaign in 2009 hebben gespeeld, zullen verheugd zijn om te horen dat ze zich vanaf vandaag opnieuw op één van de beste singleplayer-ervaringen kunnen storten, dit keer volledig geremasterd in HD, met verbeterde animaties en gebruikmakend van de allernieuwste audiotechnieken.

In de campaign van Modern Warfare 2 nemen spelers als leden van Task Force 141 en Tier 1 Operatives deel aan een adembenemende reeks missies om de orde in de wereld te herstellen. Klassieke missies zoals Cliffhanger, The Gulag en No Russian doen vast nog wel een belletje of twee rinkelen bij fans van het eerste uur. En je kunt ze nu, samen met vele andere missies, helemaal opnieuw beleven in 4k-resolutie en met HDR-ondersteuning.

De remaster is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op PlayStation 4 en blijft dat een hele maand lang. Vanaf 30 april verschijnt de remaster ook op Xbox One en pc. Modern Warfare en Warzone spelers die de game aanschaffen via de PlayStation Store of pre-orderen via andere platformen ontvangen bovendien een gratis bundel vol met leuke extra's waaronder een unieke Ghost Operator-skin en nieuwe Finishing Move.

Are you ready to save the world?