Dus zó verwend zijn de corgi's van de Queen

2020 Corgi Queen
News
Bizarre
07-06-2020 19:34
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Dat het in Buckingham Palace niet alleen iedere dag feest is voor de Queen en haar man, komt nu boven water nadat de voormalige chef van Buckingham Palace, Darren McGrady, bekendmaakte dat ook de schattige corgi’s van de Queen rotverwend werden. Zo kregen ze iedere dag de keuze uit een à-la-carte-menu, serieus.

Het is via zijn eigen YouTube-kanaal dat McGrady laat zien welke gerechtjes hij dagelijks prepareerde voor de twaalf corgi’s van de Queen. Zo kookte hij gerechten met konijn, lever en biefstuk, kool en rijst. Er mocht ook geen enkel botje in het vlees blijven zitten, want dan konden de corgi’s stikken. “Ik dacht dat ik ging koken voor koningen, koninginnen en presidenten. Dat gebeurde later wel, maar een van m’n eerste jobs was eten bereiden voor de hondjes van de Queen. Natuurlijk had ik dat niet verwacht”, vertelt hij. Maar hoe de hondjes net hun keuze maakten, verklapt hij niet.

Daarnaast voegt hij er nog aan toe dat de twaalf corgi’s elk hun eigen kamer hadden, met twee vaste lakeien die de hele dag zorgden voor d ekoninklijle viervoeters.