Dus dáárom zijn EOTB-sterren Olivia en Dennis uit elkaar

2020 Olivia Dennis Eotb
Entertainment
Celebs
23-07-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als je bekend bent, ontkom je vrijwel nooit aan roddels. Zo ook Olivia uit ‘Ex On The Beach’ niet. Sinds zij de wereld duidelijk maakte dat zij en Dennis een punt achter hun relatie hebben gezet, zijn er mensen die zeggen dat het gedrag van Dennis daar de oorzaak van zou zijn. Uit een nieuw bericht van Olivia blijkt daar echter niets van te kloppen.

Dennis was tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ met Olivia, maar hing zijn leuter ondertussen ook in andere dames. Hoewel Olivia daar in eerste instantie niet gediend van leek te zijn, besloot ze hem na de opnames toch te vergeven. En dat mondde dan weer uit in een relatie.

Was dit dan toch meant to be? Zijn Dennis en Olivia voor elkaar gemaakt? Nah. De twee hebben inmiddels besloten ermee te kappen. Over de reden was Olivia vooralsnog geheimzinnig, wat zorgde voor roddels over een vreemdgaande Dennis. Zou hij dan wéér met een ander meisje onder de lakens zijn gedoken? Olivia geeft antwoord: “Waarom zijn jullie zo kortzichtig… Een relatie komt niet altijd ten einde door bedrog. Dennis en ik botsen heel erg qua karakter en daarom leek het ons verstandiger om ieder onze eigen weg te gaan.”