Durf jij op ruiltocht door Europa (met Red Bull als betaalmiddel)?

Ap 1 Vajfdxjw2111 Hires Jpeg 24Bit Rgb
Lifestyle
Things to do
06-02-2020 08:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Mis je nog een regeltje op je bucketlist? We hebben er een voor je: doorkruis Europa binnen zeven dagen tijd. Klinkt onmogelijk, is het niet. Tijdens ‘Red Bull Can You Make It?’ trek je van uitdaging naar uitdaging in alle hoeken van dit werelddeel. Het enige betaalmiddel dat je mee krijgt, zijn een aantal blikjes Red Bull.

Red Bull start de uitdaging op 21 april en het is de bedoeling dat je op 28 april je einddoel hebt bereikt. Samen met nog twee anderen begin je in Barcelona, Boedapest, Kopenhagen, Milaan of Amsterdam en probeer je in een week tijd zoveel mogelijk checkpoints in alle uithoeken van het continent af te vinken. Berlijn is het einddoel.

Denk je dat jij dit klusje zo kan klaren? Wacht maar tot je hoort dat je tijdens je reis geen geld mag gebruiken. Cash, gsm’s en betaalkaarten moeten voor de start worden ingeleverd. Enige wat je krijgt, zijn 24 blikjes Red Bull als betaalmiddel. Hiermee moet je eten, drinken, vervoer én slaapplekken zien te regelen. In de vele checkpoints onderweg kun je extra blikjes verdienen door mind games en fysieke beproevingen te doorstaan. Het team met het meeste aantal punten, wint.

Geïnteresseerden die ouder zijn dan 18 en studeren aan de hogeschool of universiteit kunnen zich tot 17 februari samen met twee vrienden inschrijven. Upload bij je applicatie een korte video waarin jullie duidelijk maken waarom jullie één van de vijf Belgische deelnemende teams moeten zijn. Klik hier voor alle info.

Good luck!