2017 Tattoo Tatoeage Dronken
News
Bizarre

Dronken man laat tatttoo op voorhoofd zetten, vrouw is woest

24-10-2017 08:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een paar drankjes kan veel doen met een mens. Zo liet een Britse man tijdens een dronken bui bijvoorbeeld ‘Taiwan’ in Chinese tekens op zijn hoofd tatoeëren. En daar was zijn wifey niet zo blij mee…

De man, Paul genaamd, woont in Taiwan en houdt zó veel van het eiland, dat hij besloot de naam van het land op zijn voorhoofd te laten tatoeëren. Alsof dat nog niet genoeg is, liet hij ook de vlag van het eiland op zijn kin plaatsen. Gewoon, om het plaatje compleet te maken.

Paul was dolblij met zijn nieuwe aanwinsten. Totdat hij thuiskwam en zijn vrouw het kunstwerk zag. Ze was woedend. En Paul zelf was een dag later waarschijnlijk ook iets minder enthousiast met het resultaat. Volgens Metro had hij de tattoo nóóit laten zetten als hij niet dronken was geweest. Ja, dat konden we wel raden natuurlijk. “Mijn vrouw vindt het niet leuk. Ze is heel boos”, aldus Paul. “Ik ben stom. Ik hou van Taiwan, daarom heb ik het gedaan.”

De tattoo-artiest die Paul aan zijn tatoeage geholpen heeft, had Paul nog gewaarschuwd. Maar zonder resultaat. Paul wilde koste wat het kost die tattoos hebben.

 

(null)

(null)