Dreams come true: tiener met down model voor Gucci

2020 Ellie Model
Lifestyle
Beauty
02-07-2020 09:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat alles mogelijk is als je er zelf in gelooft, weet de 18-jarige Ellie Goldstein als geen ander. Het meisje deed onlangs een shoot voor Gucci Beauty en siert binnenkort in de Italiaanse Vogue. Wat haar onderscheidt van andere modellen? Ze heeft het Syndroom van Down.

Ellie is het eerste model met Down dat mag poseren voor Gucci. Een klus die ze geweldig vond om te doen. "Ik heb ervan genoten en vond het heerlijk om de Gucci-jurk te dragen", vertelt ze volgens Metro UK. "Ik ben erg trots op de fotoshoot en zou graag beroemd willen worden. Ik kijk uit naar modellenwerk voor andere merken."

Ook moeder Yvonne is over the moon. "We zijn allemaal ongelooflijk trots op Ellie en alle mooie reacties die ze heeft gehad op Instagram. Ze heeft er altijd van gehouden om in de schijnwerpers en voor de camera te staan. Ze is erg zelfverzekerd."

Een kiekje van Ellie dat door Gucci op Instagram is gezet, zorgt inmiddels al voor 89K likes en honderden reacties. Allemaal positief. "Jij verandert de hele definitie van schoonheid, ik hou ervan", aldus een van de vele fans.