DreamLand doorbreekt eeuwenoud taboe met hartverwarmend Sinterklaasfilmpje

Dream Land Sint 2019
News
News
24-11-2019 20:54
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Zijn poppen enkel voor meisjes of ook voor jongens? Het is een eeuwenoud taboe die centraal staat in de nieuwe Sinterklaaspromo van speelgoedwinkel DreamLand. De speelgoedketen ontwikkelde speciaal voor de komst van de goedheiligman een hartverwarmende reclameboodschap die een van de oudste clichés eindelijk aan het diggelen slaat.

In het filmpje is te zien hoe drie broertjes hun verlanglijstje samenstellen voor de Sint. Ze knippen prentjes van het speelgoed dat ze willen uit reclameboekjes en plakken het elk op hun brief voor de Sint. Eén van de jongens wil doodgraag een pop, maar ziet dat zijn broers enkel oog hebben voor actiefiguren en ander stoer speelgoed.

Wat later durft de jongen het toch aan om het plaatje van de pop die hij zo graag wil aan zijn verlanglijstje toe te voegen. Maar de jongen twijfelt achteraf weer en gooit zijn brief bij het vuilnis.

Wanneer 6 december eindelijk aanbreekt en de jongens de trap afrennen om te kijken wat de Sint heeft gebracht, ziet de jongen tot zijn blijde verbazing dat de Sint alsnog de pop heeft gebracht die hij graag hebben wou. Ontroerend mooi.