Drake
Entertainment
Music

Drake schrapt een van de twee shows in Sportpaleis

24-03-2019 17:22
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Eén van de twee opkomende concerten van de 32-jarige Amerikaanse rapper Drake in het Sportpaleis werd in alle stilte geschrapt en vervangen door een enkel concert dat vervroegd zal plaatsvinden. Een officiële reden voor deze plotse beslissing werd niet medegedeeld door de organisatoren.

Drake zou oorspronkelijk met zijn The Assassination Vacation Tour naar België komen op 19 en 20 april, maar die plannen werden voor een nog onbekende reden plots in de ijskast gezet en vervangen door een enkel concert dat zal plaatsvinden op zaterdag 13 april. Fans die tickets kochten voor de originele datums ontvingen afgelopen week een discrete mail die tickethouders de kans gaf om hun geld terug te vragen als ze niet aanwezig kunnen zijn bij de nieuwe datum.

De beslissing kwam er vermoedelijk door een gebrek aan geïnteresseerden, met als gevolg een zwakke verkoop van concertkaartjes. De populaire rapper verkocht in 2017 nog met gemak twee Sportpaleizen uit, maar lijkt daar nu - 2 jaar later - niet opnieuw in te slagen. Wie kaartjes wil kopen voor Drake's passage op 13 april kan dat nog steeds via deze link. Ticketprijzen variëren tussen 56 en 109 euro.