Doodsangsten voor Miley Cyrus tijdens vlucht

2019 Miley Cyrus
Entertainment
Celebs
11-07-2019 18:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Miley Cyrus heeft anderhalve week geleden de meest helse vlucht ooit meegemaakt. Toen ze samen met haar zus Brandi en moeder Tish in het vliegtuig zat, leek het bijna compleet mis te gaan.

Miley's zus Brandi doet haar verhaal in de Your Favorite Things Podcast van Wells Adams. "Ons vliegtuig probeerde twee keer te landen. We moesten opnieuw stijgen omdat er andere vliegtuigen in de weg zaten. Uit het niets, tijdens de landing, gingen we opeens weer omhoog en toen draaiden we plots naar links. Het was niet normaal."

Het waren een aantal doodenge minuten voor Brandi, Miley en Tish. "Miley zat bij mij op schoot, mijn moeder hield mijn hand vast. Niemand vertelde ons wat er aan de hand was. Na vijf minuten kwamen ze ons eindelijk vertellen dat er geen reden voor paniek was. Iemand zat in de lucht in onze weg en om ze niet te raken, moesten we omhoog en uitwijken."

Heel even dachten ze dat de angstige momenten voorbij waren, maar dat bleek niet zo te zijn. "Na tien minuten rondjes vliegen, probeerden ze opnieuw te landen. Gebeurt er weer hetzelfde! Weer naar boven en plotseling draaien. Dit keer was er een vliegtuig op onze landingsbaan."

Volgens Brandi kon zij zichzelf nog rustig houden, maar draaiden haar zusje en moeder door. "Mijn moeder begon te huilen en zei: als we doodgaan is Noah [het andere zusje] in haar eentje."