Domino’s lanceert 100% Belgische vol-au-vent pizza

Classique Belgique Productshot Rolo 800X550Px Be3
Lifestyle
Food
07-01-2020 14:10
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als we één klassiek Belgisch gerecht moeten noemen, dan is het vol-au-vent. Een lust voor het oog, een traktatie voor de mond. Mensen die geen genoeg kunnen krijgen van het gevulde pasteitje, kunnen nu ook terecht bij Domino’s. Daar verkopen ze vanaf vandaag de vol-au-vent pizza.

De pizza is de eerste in een reeks ‘Classique de Belgique’-pizza’s die Domino’s lanceert. Tyla Robinson, pizzachef bij de keten vertelt: “Belgen zijn dol op hun klassieke Belgische gerechten. Stoofvlees, asperges, mosselen met friet, maar ook vol-au-vent blijft een topgerecht en is standaard terug te vinden op de menukaart van haast elke brasserie. Met de ‘Classique de Belgique’-pizza’s brengen we een ode aan de smakelijke Belgische keuken en toveren we de meest iconische gerechten om tot een verrassende pizza. De eerste in het rijtje is dus de vol-au-vent pizza!”

Liefhebbers hebben de keuze uit drie verschillende varianten: vol-au-vent deluxe (met kip, champignons, lente ui, crème fraîche en gehaktballetjes), vol-au-vent (met kip, champignons, lente ui en crème fraîche) en fungilicious (de vegetarische variant van vol-au-vent).

De nieuwste pizza's kunnen besteld worden via de website of in een van de 93 winkels in België.