Docureeks ‘Dimitri Vegas & Like Mike’ volgende week op Streamz

2020 Dimitri Vegas Like Mike
Entertainment
Music
23-10-2020 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ben jij een groot liefhebber van Tomorrowland? Hou vrijdag 30 oktober dan vrij in je agenda. Op die datum verschijnt de nieuwe docureeks ‘Dimitri Vegas & Like Mike’ op Streamz en Streamz+.

De reeks bestaat uit acht afleveringen die een kijkje geven in het leven van Dimitri en Michael Thivaios. Zij begonnen op hun veertiende samen met het experimenteren van DJ-sets in hun hometown Willebroek. In 2007 brachten ze samen hun eerste nummer uit en in 2009 draaiden ze voor het eerst op Tomorrowland. Het duo legde samen een lange weg af, maar plukken nu (internationaal) de vruchten van hun succes.

Reportagemaker Eric Goens besloot het dagelijkse leven van de legendarische broertjes vanaf het Amsterdam Dance Event in 2019 vast te leggen. Hij volgde het duo een jaar lang wereldwijd, van Azië tot Amerika en het Midden-Oosten. In de docu toont hij niet alleen de gloriemomenten, maar ook de zware beproevingen, de impact die een carrière als DJ op lichaam en geest heeft en natuurlijk de invloed van het uitgaansleven.