Dit zijn de nieuwe genomineerden in 'Big Brother'

Thumbimmuniteit Qpehbd
Entertainment
TV / streaming
04-03-2021 08:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De genomineerden van ‘Big Brother’ zijn bekend. De bewoners hadden deze week maar vier mensen om uit te kiezen. Op de vrouwen kon niet gestemd worden omdat ze (wederom) een proef wonnen. Het zou dus hoe dan ook een man worden die vanavond het huis moet verlaten. Wie dat mogelijk gaat worden, zie je in deze-fragmenten-mag-je-niet-gemist-hebben. Scrollen maarrrr!

Mannen keren eindelijk terug

Na meer dan vier dagen in isolement te hebben gezetten, mogen de mannen zich eindelijk weer bij de dames voegen. Ze zijn ontzettend blij dat ze de saaie gameroom mogen verlaten. En dat is niet alleen omdat het eten daar op was…

Vrouwen winnen immuniteit

‘Big Brother’ heeft een spannende proef in petto. Twee kampen, de vrouwen tegen de mannen, moeten aan de hand van puzzels een zo hoog mogelijke toren bouwen. Op het team dat wint, mag tijdens de nominaties niet gestemd worden.

Dit zijn de genomineerden

Het is opnieuw tijd voor de nominaties. Na het spel dat de mannen hebben verloren, kunnen er slechts vier mensen genomineerd worden. Helaas voor Mike en Matt zijn zij dat. Eén van hen zal vanavond het huis moeten verlaten.