2018 Ex On The Beach Double Dutch Mannen
Entertainment
TV / streaming

Dit zijn de kandidaten van nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

08-11-2018 14:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Vanaf 18 november barst het grote spektakel rondom ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ weer los. Maar voor het zover is, maken we eerst nog even kennis met de kandidaten Brody, Djessy, Diaz, Lena, Elias, Viktor, Robin en Stacy.

De deelnemers denken in eerste instantie dat ze de vakantie van hun leven gaan beleven op de stranden van Curaçao. Aan dat idee komt echter al snel een einde als de eerste ex het strand op wandelt. Niemand is veilig, want er zullen meer geesten uit het verleden op komen dagen. Sommigen willen verzoening, anderen willen wraak.

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 18 november iedere zondagavond om 22.00 uur te zien op MTV.

De dames

Op links zie je de 20-jarige Viktor uit Antwerpen. Met haar groene ogen is ze een opvallende verschijning. Ze is goedlachs, lief, een tikkeltje impulsief en een groot feestbeest.

Naast Viktor staat de 23-jarige Stacey. Ze komt uit Gent, is zelfverzekerd en is trots op haar lange haar. Ze is een pittige tante die precies weet wat ze wil. Ze wordt snel verliefd en is behoorlijk jaloers aangelegd. Zo heeft ze ooit een ziekenhuisbezoekje moeten plegen na een confrontatie met een ex. Een andere ex heeft ze een gebroken neus geslagen.

En dan komt de 24-jarige Djessy. Een exotische schonen die half Spaans, half Nederlands is en in Neerpelt woont. Ze is een lieve dame en houdt niet van ruzie. Ze valt op jongens met een stout kantje.

De laatste dame is de 19-jarige Lena uit Leeuwarden, de jongste van het stel. Deze sexy, spontane Friezin heeft Vietnamese, Armeense en Russische roots. Ze is extravert en heeft een vurig karakter.

De mannen

De 24-jarige Robin uit Oss is de eerste mannelijke kandidaat die we gaan voorstellen. Hij is militair en werkt bij de landmacht, hij is spontaan, heeft prachtige blauwe ogen en valt op verzorgde dames die best een klein beetje nep mogen zijn. Robin kan snel uitgekeken zijn op een meisje en heeft dan ook al een behoorlijke lijst aan exen bij elkaar gespaard.

De volgende man is de 26-jarige Diaz uit Gent. Hij bulkt van het zelfvertrouwen en is zelfs een tikje arrogant. Met zijn Tarzan look en soepele dans-moves slaat hij met gemak menig meisje aan de haak. Hij heeft veel exen, die volgens hem bijna allemaal psycho zijn.

Nummertje drie op de foto is de 20-jarige Elias uit Neerpelt. Hij woont bij Djessy om de hoek. Hij omschrijft zichzelf als vurig, positief en een harde werker. Hij houdt van blond, slank, dikke tieten en een stoute uitstraling.

En lost but not least: de 27-jarige Brody uit Veldhoven. Hij is een zelfverzekerde praatjesmaker vol tattoos, met een voorliefde voor het mindfucken van de mensen in zijn omgeving, en dan het liefst van de dames. Hij is een extravagante verschijning en showt graag met zijn dikke auto en vette motor. Hij omschrijft zichzelf als wild en aandachtsgeil. Brody heeft met ongeveer 100 vrouwen het bed gedeeld en zelfs moeders zijn niet van deelname uitgesloten.