Dit zijn de drie finalisten van ‘Big Brother’

Big Brother
Entertainment
TV / streaming
06-04-2021 18:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is zover. We weten eindelijk welke drie finalisten kans maken op de felbegeerde prijs die ‘Big Brother’ in petto heeft. De laatste afvaller heeft vandaag het huis moeten verlaten.

Afgelopen donderdag, kort nadat Julie haar koffers pakte, kregen de overige vier bewoners te horen dat er in de finale plek was voor slechts drie kandidaten. Oftewel: er was nóg iemand die vroegtijdig zou worden weggestuurd. Kijkers kregen vervolgens de opdracht op hun favoriet te stemmen. Dat hebben ze massaal gedaan, met een vervelende uitkomst voor Michel. Hij bleek het minst populair en moest daarom vanmiddag afscheid nemen van zijn huisgenoten.

De drie overgebleven kandidaten zijn Jill, Liese en Nick. Eén van hen gaat er aanstaande donderdag met een geldprijs vandoor. Michel heeft er vrede mee dat hij die kans op de valreep mist. “Het is mooi zo”, zei hij. “Mijn avontuur was geslaagd toen ik de halve finale met Julie haalde. Ik had niets anders willen doen en had het niet anders willen spelen. Ik heb nergens spijt van.”