2017 Eiland Strand
Entertainment
TV / Netflix

Dit zijn de deelnemers van 'Ex On The Beach: Double Dutch'

24-04-2018 19:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De acht deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn bekend! Eén van de bekendste kandidaten is Alex Maas. We dachten al dat hij mee zou doen, maar nu is dat dus ook officieel bevestigd door MTV.

De andere vrijgezellen die we terug gaan zien, zijn: Elodie, Jorden, Jamecia, Channah, Roy, Lie en Nico. We stellen ze aan je voor:

(null)

(null)

Alex Maas

Alex Maas heeft eigenlijk geen introductie nodig. De 27-jarige spierbonk deed vorig jaar als verleider mee aan ‘Temptation Island’. Hij heeft een eigen sportschool, date naar eigen zeggen met meerdere vrouwen tegelijk en heeft behoorlijk wat exen die voor opschudding kunnen gaan zorgen.

(null)

(null)

Jorden

Jorden is 27 jaar oud, komt uit Amstelveen en heeft meer dan 400 bedpartners gehad, waarvan zeker 50 trio’s. Exen genoeg dus voor deze ultieme playboy (zoals hij zichzelf omschrijft). Zijn hobby? Iedere vrouw die hij tegenkomt voor zich winnen. 

(null)

(null)

Roy

Roy uit het Limburgse Lanaken noemt zichzelf de beste versierder en het motto van de 25-jarige luidt dan ook: ‘Ge zijt geen player als ge echt goed erin zijt’. Roy wordt blij van vrouwen, feesten, voetbal, zijn moeder en muziek. Dingen die hij niet leuk vindt: bad hair-days en liegende mensen.

(null)

(null)

Nico

De 23-jarige Nico komt uit Brasschaat en omschrijft zichzelf als flirterig, sportief, ijdel en een echte feestvierder. Hij ziet er misschien onschuldig uit, maar dat is hij niet. Hij is ontzettend koppig en date vaak met meerdere meisjes tegelijk.

(null)

(null)

Elodie

De 23-jarige Elodie uit Den Haag staat bekend om haar grote mond, maar stiekem heeft ze een heel klein hartje. Ze zegt alles wat ze denkt, feest veel en wordt baldadig als ze dronken is.

(null)

(null)

Channah

De Amsterdamse Channah is 23 jaar uit en heeft een behoorlijk lijstje met exen, waaronder enkele bekende Nederlanders. Haar grote droom is om piloot te worden, maar nu is ze nog werkzaam als eventplanner en make-up artieste. Ze hoopt tijdens het programma haar grote liefde te vinden.

(null)

(null)

Lie

De 24-jarige Lie komt uit België en is verslaafd aan tattoos. Ze omschrijft zichzelf als sexy, cute en psycho. Haar afwijzen zit er niet in; daar houdt ze niet van. Als ze verliefd is kan ze obsessief jaloers worden waarbij ze haar man maar al te graag controleert.

(null)

(null)

Jamecia

De 27-jarige Jamecia staat doordeweeks in haar beautysalon in Gent, in het weekend gaat ze helemaal los. Wanneer ze alcohol drinkt, wordt ze handtastelijk en flirterig. Ze houdt van aandacht en houdt van de camera. Bovenaan haar bucketlist staat een shoot voor de Playboy.

(null)

(null)