2018 Pixel Iphone
Technology
Hardware

Dit zijn de beste smartphones voor video, selfies en foto's bij weinig licht

06-01-2018 04:45
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Techsite The Verge heeft enkele handige testjes gedaan waarbij ze op zoek gingen naar de beste smartphone voor verschillende doelen. Telkens werd de test gedaan met de iPhone X, Google Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note 8, HTC U11 en LG V30. Dit was het resultaat:

Beste smartphone voor foto's bij weinig licht: de HTC U11 en Pixel 2 XL scoren het best. Waarbij HTC het beste detail heeft. De iPhone X heeft dan weer de beste foto's bij het gebruik van de flits. Bekijk hier de video.

Beste smartphone om selfies te maken: Pixel 2 XL en iPhone X worden als de beste beschouwd, of de Note 8 als je graag beauty filters gebruikt. Bekijk hier de video.

Beste smartphone voor video: ook hier scoren de Pixel 2 XL, iPhone X en de Note 8 de meeste punten. De Note 8 filmt de beste beelden als je ze later gaat monteren. Er is weinig contrast zodat je nog heel veel kan doen met kleurcorrectie in je montageprogramma. De Pixel 2 XL geeft soms iets te veel saturatie in de beelden. iPhone X zit er tussenin. De Note 8 heeft dan weer de beste kwaliteit bij zijn front camera (ideaal voor vlogs). De Pixel 2 XL heeft de beste stabilisatie. De audio bij de Pixel 2 XL is dan weer minder goed dan bij iPhone X en Samsung's Galaxy Note 8. Bekijk hier de video.

Bekijk hier de prijzen voor iPhone X, Pixel 2 XL, Note 8, U11 en V30.