2017 Popup Visual
Entertainment
TV / Netflix

Dit zijn de 6 duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant 2017'!

01-02-2017 10:00
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

De zes duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant 2017' zijn bekend! In de eerste aflevering heeft de jury samen met 150 proevers beslist wie er definitief aan hun culinair avontuur mogen beginnen.

Daniela (22) en Mitchell (24) - Table'O

Dit jonge koppel uit Maasmechelen deelt al 5 jaar lief en leed. Mitchell is een ambitieuze kok en zal zijn plaats innemen achter het fornuis. Daniela heeft geen ervaring in de horeca, maar zal haar uiterste best doen om een goede gastvrouw te zijn. Hoewel ze beiden Italiaanse roots hebben, zullen Mitchell en Daniela zich toeleggen op de gastronomische keuken met oog voor een kunstzinnige presentatie. Kunst zal de rode draad vormen in Table'O.

Karel (33) & Birger (33) - TJOP's

De West-Vlamingen Karel en Birger kennen elkaar al 22 jaar en zijn de allerbeste kameraden. Karel werkt bij de politie. Birger is psychiatrisch verpleegkundige en heeft een eigen cateringbedrijf Tjoppie Doppie. Met hun Tjoppie Doppie BBQ-team nemen ze vaak deel aan Europese barbecuewedstrijden, waarbij ze al heel prijzen hebben gewonnen. Ze willen allebei graag een eigen barbecuerestaurant of foodtruck opstarten. In hun pop-up TJOP'S maken we kennis met de authentieke American BBQ-gerechten zoals pulled pork en brisket.

Laure (20) & Charlotte (21) - Madam P

Sinds 7 jaar geleden zijn Laure en Charlotte uit Oost-Vlaanderen hartsvriendinnen van elkaar. Laure groeide op in de slagerij van haar ouders. Charlotte werkte in de traiteurzaak van haar vader en verbleef een jaar in Australië waar ze een foodtruck uitbaatte. Charlotte zal ook in hun pop-up de taak als gastvrouw op zich nemen. Beide dames zullen in Madam P werken rond het varken.

Yannick (22) & Leena (21) - Meat & Griet

Yannick uit Brasschaat en Leena uit Kalmthout werden 2 jaar geleden vrienden op school. Ze hebben ervaring als kelner in de horeca. Leena volgt een opleiding als keukenverantwoordelijke. Het duo zal in hun pop-up Meat & Griet een concept uitwerken gebaseerd op surf & turf, waarbij ze verrassende combinaties van vis en vlees presenteren.

Fanny (23) & Véronique (24) - Filly's

Veronique en Fanny zijn al twee jaar vriendinnen en dolenthousiast om eindelijk deel te kunnen nemen aan Mijn Pop-uprestaurant. Veronique annuleerde zelfs haar reisplannen om samen met haar beste vriendin een droom waar te maken. Voor hen is dit een uitdaging om te bereiken wat ze willen: een eigen zaak. Veronique is een vlotte babbelaar die ook nog eens vijf talen spreekt en Fanny is een creatieve doorzetter. Hoewel ze beiden heel wat ervaring hebben in zaalbediening, zal Fanny de keuken voor haar rekening nemen. Ook het concept van de dames is duidelijk: alles wordt gevuld.

Emily (21) & Bo (24) - Het Vijfde Element

Bo en Emily uit Mol kennen elkaar 6 jaar. Ze werkten vroeger samen in een restaurant, maar zijn geen liefdeskoppel. Bo is kok, net als zijn vader. Emily heeft veel ervaring als kelner, volgt een kookopleiding en werkt ook fulltime als maatschappelijk assistent. Dit duo zal een concept opbouwen rond vijf groenten, recht van het Vlaamse veld.

Wil je weten welk duo naar welke stad trekt, Kortrijk of Antwerpen? Kijk dan op donderdag 2 februari 2017 om 20u35 naar de tweede aflevering van 'Mijn Pop-uprestaurant 2017' bij VTM.