Dit wil je: enorm Monopoly-bord als vloer

Schermafbeelding 2021 04 14 Om 10 35 06
News
Bizarre
14-04-2021 15:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een koppel heeft onlangs een bizarre ontdekking gedaan. Toen ze tijdens een renovatie van hun huis een oud tapijt verwijderden, kwam er een immens groot Monopoly-bord tevoorschijn. Vorige bewoners zijn ongetwijfeld groot fan geweest van het spel.

De schoonzoon van het stel deelde een foto van het bizarre tafereel op Reddit. “Mijn schoonouders vonden een gigantisch Monopoly-bord toen ze hun tapijt verwijderden”, schrijft hij. Het spel is van alle benodigde vakjes voorzien om het te kunnen spelen: straten, stations, algemeen fonds, kans en zelfs de gevangenis. Het enige wat mist zijn kaartjes, huisjes, hotels en pionnen.

Het is niet duidelijk hoe lang het bordspel er al ligt en wat de functie ervan is geweest. Al denkt een Reddit-gebruiker wel een antwoord te hebben op die laatste vraag: “Ik heb dit aan mijn vrouw laten zien en die herinnerde me eraan dat er vlak bij ons een buurt is, gebouwd in de jaren 50, waar enorme spelborden op de vloer zijn getekend. Het zal de verkoop hebben bevorderd, gok ik.”