2019 Ex On The Beach
Entertainment
TV / Netflix

Dit staat je te wachten in laatste aflevering EOTB

11-01-2019 15:34
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Sorry dames en heren, maar we moeten jullie teleurstellen. Zondag is alweer de laatste aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ te zien. Godzijdank gebeurt dat wel op de manier zoals je van het programma gewend bent: met heel veel drama.

In de aflevering van afgelopen week kon je zien hoe Diaz’ ex Kim haar opwachting maakte. Terwijl de twee op een romantische date gaan, maakt Stacy zich zorgen dat haar romance met Robin toch echt voorbij is als er wéér een ex van haar crush arriveert. We kunnen een flinke ruzie tussen de twee verwachten.

Wat er verder nog op de planning staat? Een double date met Lena, Harrie, Renan en Samantha. Tijdens een diner bespreken ze of ze wel eens de fout in zijn gegaan. En net als Renan zijn hart wil luchten, is daar een onverwachte twist…

Ondertussen kiest ook Ricardo ervoor om Samantha beter te leren kennen. We zijn benieuwd wat Lena daarvan vindt. En hoe hard zouden de singles gaan feesten op de final party? Welke exen gaan er nog voor opschudding zorgen? Komt het nog goed tussen Robin en Stacy? En tussen Ricardo en Lena? Hoe loopt het af met playboy Renan, nadat hij eindelijk zijn gevoelige kant toont?

We zien het aanstaande zondag op 22.00 uur bij MTV.