Dit powerkoppel uit 'Love Island' heeft er een punt achter gezet

2020 Johnny Cely
Entertainment
TV / streaming
12-01-2021 17:11
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Eén van de leukste koppeltjes uit het nieuwste seizoen van ‘Love Island USA’ is niet meer. Cely Vazquez en Johnny Middlebrooks hebben er een punt achter gezet. Dat laten de twee weten via social media.

Cely en Johnny vormden vanaf het eerste moment een powerkoppel. Ja, Johnny liet zich gaan in Casa Amor, maar daarna kwam hij met hangende pootjes weer terug bij Cely. De twee kregen een relatie, zetten hun romance thuis voort en leken zielsgelukkig samen. Maar schijn bedriegt. Achter de schermen zag de toekomst voor de twee er iets minder rooskleurig uit dan fans dachten.

“Omdat jullie onze relatie van zo dichtbij hebben meegemaakt, wil ik met jullie delen dat Johnny en ik niet meer samen zijn”, schrijft Cely op Twitter. “Hoewel onze relatie vanaf het begin openbaar is geweest, vraag ik nu om privacy. Er is geen reden om te gaan speculeren. Ik ben zo dankbaar voor de tijd die we samen hebben gehad. Nu moeten we ons op onze eigen, persoonlijke reis concentreren. Ik hoop dat jullie ons blijven steunen terwijl we apart van elkaar onze dromen blijven volgen.”