Deze kat vindt horrorfilms kijken net zo spannend als wijzelf

Kat Kijkt Horrorfilms
News
Viral
03-11-2019 17:21
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Sommige mensen houden ervan om horrorfilms te kijken en vinden het helemaal geweldig om zichzelf schrik aan te jagen. Andere mensen vinden horror dan maar weer niks en kijken liever naar een komisch of romantisch filmpje.

Maar ook dieren hebben een eigen voorkeur als op films aankomt, zo blijkt. Een kitten genaamd Togepi is namelijk helemaal dol op horrorfilms. Volgens haar baasje is Togepi zelfs een 'horror addict'. Ze houdt van spannende films die haar bang maken en dat is ook te zien in een reeks hilarische reactiefilmpjes die momenteel viraal gaan op het internet.

In de filmpjes is te zien hoe de kitten reageert op intense momenten uit populaire horrorfilms zoals The Conjuring en A Nightmare On Elm Street.

Op een gegeven moment wordt in een van de filmpjes een scène getoond waarin een doodsbang filmpersonage haar tegenspeler waarschuwt dat er iets of iemand eng achter haar is verschenen. Opmerkelijk begint ook de kitten (net zoals wij allemaal zouden doen) op dat moment nerveus achter zich te kijken.

We know how you feel, buddy.