Dit jumpsuit is speciaal ontworpen voor mensen die vaak plassen

2019 Jumpsuit
Lifestyle
Fashion
09-07-2019 09:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Playsuits en jumpsuits zien er hartstikke leuk uit, maar ze zijn verdomd lastig als je naar het toilet moet. Bij ieder wc-bezoekje moet je je complete kledingstuk uittrekken om je behoefte te kunnen doen. Zeker op festivals en feestjes zijn de kleedjes alles behalve ideaal. Lucky for us is er nu iemand die met een oplossing komt.

Henrietta Lawrence heeft een nieuwe jumpsuit ontworpen die ideaal is voor mensen die vaak naar het toilet moeten. Het kledingstuk heeft twee ritsen: één aan iedere kant. Als je deze openritst, kun je je jumpsuit gedeeltelijk uittrekken. Enkel het stuk bij je billen trek je naar beneden. Ga op het toilet zitten, doe je behoefte en trek vervolgens alles weer omhoog.

De jumpsuits zijn helaas nog niet verkrijgbaar. Het grote brein achter het kledingstuk is een crowdfunding gestart om genoeg geld binnen te halen. Lukt dat, dan zal de jumpsuit verkocht worden in denim, velvet en linnen. Verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.