2018 Temptation Island Mezdi Danielle Kopie
Entertainment
Celebs

Dit is wat er écht gebeurde tussen Mezdi en Denise...

13-03-2018 15:25
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat Mezdi sneaky dingen heeft gedaan met Denise. De vraag is alleen: wat? De nieuwe ‘Temptation Island’-verleidster geeft antwoord in een interview met Goedele Liekens.

Hoewel de geluiden ons doen laten geloven dat Mezdi met Denise heeft gezoend, zijn er in werkelijkheid andere dingen gebeurd. Volgens de blondine heeft ze Mezdi op zijn wang en in zijn nek gezoend. Niet op de mond dus. Verder heeft Mezdi aan haar billen en benen gezeten en hebben ze samen in een bed gelegen. Een eenpersoonsbed nog wel.

Of daar meer gebeurd is? Nee, zo bevestigt Denise. En daar heeft Mezdi een goede reden voor. Hij wil zijn liefje Daniëlle de eerste misstap laten maken tot hij zelf écht de fout in gaat.

En dan is er nog de vraag hoe het in hemelsnaam kan dat we de geluiden überhaupt hebben kunnen horen. Mezdi deed immers zijn microfoon af toen hij met Denise meeging. Maar met dank aan Zwanetta – die haar microfoon in de kamer van Denise achterliet – hebben we toch alles mee kunnen krijgen. Katjing.