Deze bucketlist bevat 100 dingen die je moet doen na quarantaine

Schermafbeelding 2020 07 23 Om 09 25 16
News
Bizarre
23-07-2020 09:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er zijn momenteel zoveel dingen die we willen doen, maar niet kunnen doen vanwege de semi lockdown. Zodra dit allemaal voorbij is, beschouwen we ons leven nooit meer als vanzelfsprekend. We gaan nooit meer een moment verspillen en proberen onze bucketlist zo snel mogelijk af te werken. Om ervoor te zorgen dat je die belofte aan jezelf ook echt nakomt, heeft Firebox nu iets leuks in het assortiment.

Ook al heb je veel goede voornemens, als alles weer normaal is, is het heel gemakkelijk om binnen no time af te drijven naar je oude gewoonten. Je gaat laat naar bed, staat in de middag een keer op, zegt je abonnement bij de sportschool op en brengt dagelijks een bezoekje aan McDo. Om je eraan te herinneren dat je dit juist níét wil, is er een nieuwe poster op de markt gebracht met daarop 100 vakjes met dingen die je moet doen na de quarantaine.

De poster dient als visuele herinnering aan de verschrikkelijke tijd die we momenteel allemaal doormaken. Achter ieder vakje staat een activiteit. Soms is dat iets groots zoals het maken van een roadtrip, soms iets kleins zoals het doen van een klusje voor je buurman. We kunnen je verzekeren dat je in topvorm bent (en een flinke lading karmapunten hebt gespaard) als alle vakjes zijn open gekrast.