Dit duo gaat 'Big Brother' presenteren

2020 Big Brother
Entertainment
TV / streaming
17-11-2020 09:57
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het immens populaire programma ‘Big Brother’ maakt een comeback. In aanloop van de eerste aflevering die ergens volgend jaar zal verschijnen, worden er steeds meer details bekendgemaakt. Zo heeft VIER inmiddels verklapt welk duo het programma gaat presenteren én weten we hoe de show er ongeveer uit gaat zien.

Laten we beginnen met de presentatoren. Dat zijn niemand minder dan Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper. Zij houden in de gaten hoe wildvreemde mensen honderd dagen lang met elkaar in een huis worden opgesloten. De deelnemers kunnen niet anders dan zichzelf zijn. Ze hebben geen filters, geen sociale media en worden 24/7 bekeken. Wat is perceptie en wat is realiteit? ‘Big Brother’ zoekt het uit.

Peter Van de Veire is blij met zijn nieuwe job. Tegen VIER zegt hij: “Big Brother, dat is een spel én een boeiende soap, heerlijke eerlijke opdrachten én tegelijk een bijzonder menselijk en sociologisch spel tussen de bewoners. En de kijkers thuis: want Big Brother is ook een spiegel, soms warm, soms hard. Want wat je ziet, ben je zelf. Ook al zal je luidop roepen van niet."

De realityshow wordt uitgezonden op VIER en RTL5. Een releasedatum is er nog niet, maar we kunnen er in ieder geval van uitgaan dat de afleveringen begin 2021 verschijnen.