Dit Belgische stadje krijgt een cinema met jacuzzi's

Schermafbeelding 2020 07 23 Om 21 19 21
Lifestyle
Things to do
24-07-2020 06:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

België krijgt iets ge-wel-digs. Nu de openluchtcinema’s steeds meer populariteit winnen, hebben ze in Beringen besloten die ervaring naar een hoger level te tillen. In dat stadje kun je half oktober vanuit een hottub naar het witte doek staren. Samen met je lover, met je vijf beste vrienden of gewoon lekker in je uppie.

In het weekend van 9 tot en met 11 oktober wordt de Be-MINE Boulevard omgedoopt tot het decor van Jacuzzi Cinema at Beringen. Gedurende drie dagen worden daar op drie verschillende tijdstippen allerlei klassieke films en blockbusters vertoond. Behalve een beetje bubbelen hoef jij niks te doen. Je krijgt popcorn, champagne en een geweldige ervaring. Enige waar je wel zelf aan moet denken, is zwemkleding. Die zit niet bij de prijs inbegrepen.

Er komen in totaal 25 jacuzzi’s te staan waar per stuk maximaal 6 personen in passen. Als je een bad tot je beschikking wil hebben, zou het niet onverstandig zijn om zo snel mogelijk een ticket te reserveren. De kaartverkoop gaat in augustus van start. Wanneer precies is niet bekend, maar it would be smart om deze Facebook-pagina in de gaten te houden.