Dit bedrijf betaalt je om thuis wijn te drinken

2019 Wijn Alcohol
Lifestyle
Jobs
07-02-2021 15:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Bestaat er een betere bezigheid dan het drinken van wijn? Ja: het drinken van wijn terwijl je ervoor betaald krijgt. Geloof het of niet, maar deze dream job bestaat.

Het bedrijf Cruise Croatia is op zoek naar iemand die thuis Kroatische wijnen wil proeven. De happy chosen one krijgt verschillende flessen opgestuurd die stuk voor stuk genuttigd mogen worden. De bedoeling is dat er over iedere wijn een schriftelijke beoordeling wordt gemaakt. In ruil daarvoor krijgt de wijnproever niet alleen gratis booze, maar ook een salaris van dik honderd euro.

Aan welke eisen moet je voldoen om kans te maken op deze baan? Cruise Croatia is op zoek naar iemand die zijn of haar mening over iedere wijn op een gedetailleerde en beschrijvende manier kan uiten. Iemand die beschikt over geweldige smaakpapillen en de unieke tonen van wijn kan identificeren. Heb je een voorliefde voor reizen? Dan ben je helemaal binnen.

Liefhebbers hebben tot 1 maart de kans om zich aan te melden voor deze once in a lifetime opportunity. Het maakt niet uit waar je woont, de wedstrijd staat open voor kandidaten uit alle landen. Wel is het belangrijk dat je minimaal achttien jaar oud bent.