Dit bedrijf betaalt je 1600 euro om in een 5-sterren resort te slapen

2020 Slapen Bed
Lifestyle
Jobs
19-02-2021 17:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Gratis in een 5-sterren resort slapen en daar ook nog eens betaald voor krijgen? Sommige dromen klinken te mooi om waar te kunnen zijn. Maar deze niet. Deze kan binnenkort gewoon werkelijkheid worden voor de grootste mazzelpik die op deze wereldbol rondloopt. Het bedrijf Sleep Standards is op zoek naar iemand die slapend rijk wil worden.

Slaap is essentieel voor een goede gezondheid en kwaliteit van het leven. Dat weten we allemaal. Probleem is alleen dat niet iedereen voldoende rust pakt of krijgt. Dat kan komen omdat je te veel piekert of omdat je omgeving negatieve gevolgen heeft op je slaapkwaliteit. Vooral over dat laatste wil Sleep Standards meer te weten komen. En dus wordt er gezocht naar een gelukkige kandidaat die vijf nachten in vijf verschillende omgevingen wil slapen, waarvan één nacht in een luxe 5-sterren resort.

De bedoeling is dat de uitverkorene iedere nacht een rapport schrijft over de slaapervaring die hij of zij bij een bepaalde omgeving heeft. Wat diegene daarvoor terugkrijgt, is bi-zar. Naast een gratis vakantie van vijf nachten, omvat de beloning namelijk ook 2000 dollar - omgerekend dik 1600 euro. Zin om aan het werk te gaan? Aanmelden kan hier!