Disneyland Paris heropent op 15 juli

2019 Mickey Dlp
Lifestyle
Things to do
22-06-2020 19:02
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Goed nieuws voor de fans van het Franse pretpark Disneyland Paris, want na een sluiting van bijna 3 maanden, heropent Disneyland op 15 juli weer haar poorten voor het grote publiek.

Maar net zoals ieder pretpark, zijn er heel wat veiligheidsvoorschriften om jouw bezoek zo veilig en magisch mogelijk te laten verlopen. Zo zijn mondmaskers verplicht voor iedereen boven de 11, word je verplicht regelmatig je handen te wassen, zal je online moeten registreren (ja, ook als je reeds een geldig ticket hebt), zal het park onder gereduceerde capaciteit werken en zullen ook de attracties zijn aangepast aan deze maatregelen. Een volledig overzicht van de maatregelen kan je hier vinden.

Vanaf de gefaseerde heropening op 15 juli worden bezoekers opnieuw uitgenodigd om te genieten van de onvergetelijke en magische momenten waar Disneyland Paris bekend om staat. Zowel de beide parken als het hotel Disney's Newport Bay Club en Disney Village openen op die datum. De rest van het resort zal waarschijnlijk later dit jaar volgen.

Tijd voor wat Disney-magie!