Disney deelt epische nieuwe beelden van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Rise Of Skywalker
Entertainment
Movies
26-08-2019 19:26
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Tijdens D23 werden aanwezige Star wars-fans getrakteerd op een speciale montage waarin beelden te zien waren van alle voorgaande Star Wars-films. Fans dachten dat ze een tripje door memory lane zouden krijgen, maar kregen een verrassing van formaat toen aan het einde van de montage ook een gloednieuwe blik werd geworpen op het aankomende 'The Rise of Skywalker'. Lucky for us werden de beelden nu ook voor het grote publiek vrijgegeven.

'The Rise of Skywalker' wordt de laatste film die de decennia-lange Skywalker-saga, dat in 1977 begon met ' A New Hope', tot een einde brengt.

En als we de nieuwe beelden mogen geloven, zal de saga met een knallende finale worden afgesloten. Zo zien we Rey en Kylo Ren het uitvechten in wat lijkt op de ultieme showdown tussen de twee force-wielders en lijkt er iets bijzonders vreemds aan de hand met C3PO. Ook krijgen we voice-overs te horen van Luke en Palpatine. Die laatste keert in deeltje negen terug om het onze helden nog een laatste keer moeilijk te maken. Tot slot eindigt de montage met een schokkende onthulling die je waarschijnlijk niet zag aankomen... (Yikes!)

'Star Wars: The Rise of Skywalker' draait vanaf 20 december in de bioscopen.