Disney+ maakt vervolg van Halloween-klassieker 'Hocus Pocus'

2019 Hocus Pocus
Entertainment
Movies
24-10-2019 20:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is alweer tientallen jaren geleden dat ‘Hocus Pocus’ gemaakt werd, maar vergeten zijn we de film nog lang niet. En dat is maar goed ook, want er wordt nu gewerkt aan een tweede deel. Volgens Collider hoopt Disney, waarvoor de film gemaakt wordt, zelfs de originele cast weer terug te laten keren.

In de film van 1993 vertolkten Sarah Jessica Parker, Kathy Namijy en Bette Midler de hoofdrollen. Zij speelden drie heksen die de levenskracht van een jong meisje genaamd Emily wilden absorberen om zo onsterfelijk te worden. Als Emily’s broer haar probeert te redden, wordt hij door de heksen omgetoverd in een onsterfelijke zwarte kat. Niet veel later worden de heksen gevangen en ter dood veroordeeld. Maar net voordat ze overlijden, laat een van de heksen een vloek los. En dat betekent dat ze na 300 jaar, tijdens Halloween, weer terug kunnen keren…

De tweede ‘Hocus Pocus’-film moet op Disney+ komen te staan. Die streamingsdienst zit momenteel in een proefperiode en wordt op 12 november definitief uitgebracht. Voor 6,99 euro per maand kun je er onbeperkts shows, films en series van Disney kijken.