2018 Electroland
Entertainment
Festivals

Dimitri Vegas & Like Mike sluiten Electroland in Disneyland af met knaller!

01-07-2018 12:52
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Onze nationale trots, Dimitri Vegas & Like Mike sloten het festival Electroland af met een knaller! Geen vrolijke Disneymuziek à la ‘It’s A Small World’, maar wel de typische Dimitri Vegas & Like Mike sound door de boksen van Disneyland Paris.

Electroland in Disneyland Paris trok dit jaar nog meer volk dan vorig jaar. Bijna meer dan 16.000 muziekliefhebbers zakten af naar Marne-La-Valléé en het Walt Disney Studios-park waar top-DJ’s zoals Bob Sinvlar, Afrojack en Robin Schulz een setje kwamen brengen. Ook onze Dimitri Vegas & Like Mike waren van de partij en mochten de boel afsluiten.

“Dit dancefestival in Parijs heeft het voordeel dat hun magisch decor er het hele jaar door staat, dus moeten ze minder opbouwen dan in Boom. Maar voor de rest denk ik dat ze allebei hun eigen uniek verhaal brengen. Ze kopiëren elkaar niet. En ik ben er zeker van dat Electroland de komende jaren kan uitgroeien tot een nog groter festival. En dan mogen ze ons met veel plezier opnieuw vragen!” aldus de twee aan de Vlaamse pers.