Deze wandeling leidt je langs de leukste plekjes van jouw favo stad

2019 Gent
Lifestyle
Things to do
19-02-2021 16:36
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Denk jij: ik ben dat thuis zitten wel zat en wil komend weekend een leuk maar verantwoord uitstapje maken? Je zoektocht naar een activiteit stopt hier. Een van de weinige dingen die we tijdens deze pandemie uit kunnen voeren, is wandelen. Iets wat natuurlijk veel leuker zou worden als je een route hebt die je langs lokale horecazaakjes leidt. Travelbase maakt het mogelijk.

In verschillende grote steden van Vlaanderen kan je nu iedere zaterdag en zondag stadswandelingen maken die gepaard gaan met leuke activiteiten en bezoekjes bij verschillende horecatentjes. De tocht die Travelbase voor je heeft gemaakt, heeft een lengte van vijf kilometer en kent vijf vaste stops. Daar kun je voor vijf euro genieten van een hapje en een drankje.

Wie dit weekend in Brussel, Hasselt, Brugge, Antwerpen, Gent of Leuven is, kan zijn wandelschoenen vast klaarzetten. Dat zijn namelijk de steden waar de stadswandelingen georganiseerd worden. Sta je al in de startblokken? Meld je eerst even aan. Doe je dat niet, dan krijg je ook geen routekaart en wordt het volgen van de stadswandeling een stuk moeilijker.