Deze vrouw verdient tienduizenden euro's met haar... tong!

2019 Tong
News
Bizarre
16-09-2019 15:42
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er zijn heel veel verschillende manieren om geld te verdienen. Je kan aardbeien plukken, zingen, acteren, journalistiek werk doen of... je kan je tong uitsteken. Je tong uitsteken? Ja, dat lees je goed. Het is de 'job' van Mikayla Saravia, die jaarlijks duizenden euro's verdient met haar opmerkelijke talent.

De tong van Mikayla is maar liefst 16,5 centimeter groot en is daarom erg populair bij verschillende bedrijven. De vrouw wordt regelmatig ingehuurd om reclame te maken voor bijvoorbeeld ijsjes. "Het enige wat ik hoef te doen om geld te verdienen, is mijn tong uitsteken en likken aan een nieuw product", vertelt ze volgens US News.

Mikayla is inmiddels zo succesvol, dat ze zelfs eigen producten is gaan verkopen. Denk daarbij aan seksspeeltjes, telefoonhoesjes, telefoonopladers en shirts. Op de spullen staat de vrouw uiteraard afgebeeld met haar enorme tong.

Wat Mikayla verdient met haar werk? Jaarlijks gemiddeld 80.000 dollar. Omgerekend is dat zo'n 72.000 euro. Om jaloers van te worden.