Deze tiener heeft de langste vrouwenbenen ter wereld

2020 Maci
News
Bizarre
13-10-2020 09:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Maak kennis met Maci Currin. De 17-jarige tiener is razend populair op social media en dat is niet zonder reden: ze heeft de langste vrouwenbenen ter wereld. Haar stelten zijn in gestrekte vorm bijna anderhalve meter lang. Per stuk.

Het linkerbeen van Maci is ruim 135 centimeter lang, terwijl haar rechterbeen ruim 134 centimeter op de teller aantikt. Met een totale lengte van 180 centimeter vormen haar benen 60 procent van haar complete lichaam.

Maci heeft met haar lange benen twee plekjes in het Guinness World Records-boek verdiend. Ze is namelijk niet alleen degene met de langste vrouwenbenen ter wereld, ze heeft ook de langste tienerbenen.

Het meisje hoopt met haar benen anderen te kunnen inspireren. Iets waar ze vroeger toen ze gepest werd iets minder krachtig in was. “Ik werd nooit gepest om mijn benen, ik werd gepest omdat ik langer was dan iedereen”, aldus Maci. “Op een gegeven moment heb ik besloten me niets meer aan te trekken van de mening van anderen.”

“Ik hoop dat lange vrouwen kunnen zien dat lengte een geschenk is en dat je je niet hoeft te schamen als je lang bent”, vervolgt de tiener. “Je moet het omarmen.”