Deze snack is een kroket en bamihap inéén

Schermafbeelding 2020 08 25 Om 16 44 24
Lifestyle
Food
25-08-2020 16:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De moeilijkste keuzes die een mens in een leven moet maken worden gemaakt in de friettent. Want ga je nou voor een kroket of voor een bamihap? Het liefst zouden we het allebei doen, maar dat is natuurlijk niet goed voor de lijn (of voor je portemonnee). Precies de reden waarom we ontzettend blij zijn met Wim Wink. Hij heeft een nieuwe snack bedacht en die is per-fect voor iedereen met keuzestress.

Wim Wink komt met de Winky, een combinatie tussen een kroket en een bamihap. De buitenkant ziet eruit als een kroket, de binnenkant is gevuld met bami. “Door de jaren heen hebben we van alles geprobeerd te mengen. Vaak is het resultaat niet onaardig, maar bij deze snack dachten we meteen: wow”, aldus Wim tegen EditieNL. “Hij is romig en een beetje pittig. Het is een heel aparte smaak, maar echt heel lekker.”

Overtuigd? Dan zal je de landsgrenzen over moeten. De Winky wordt momenteel in vijftien verschillende frietzaken rondom Sint-Willebrord verkocht. Wat ons betreft een tripje naar Nederland waard.

Nieuwe snack: WINKY!! Durf jij het te proberen?

Geplaatst door Cafetaria en Broodjescorner Liana op Dinsdag 26 mei 2020