Deze singles gaan letterlijk uit de kleren voor nieuwe datingshow

2020 Uit De Kleren
Entertainment
TV / streaming
26-01-2021 17:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Op een coronabuddy na zal het tijdens de huidige pandemie voor veel mensen tamelijk stil zijn op seksgebied. Een knuffel mag je niet geven, laat staan dat je er iedere week met een one night stand vandoor gaat. Mis jij de intimiteit ook zo? Vanavond wordt de eerste aflevering van ‘Uit De Kleren’ uitgezonden, een nieuwe datingshow die je alles geeft wat je in deze bizarre tijd nodig hebt.

Hoe avontuurlijk ben je tussen de lakens? Heb je ooit al een orgasme gefaket? En durf je elkaar te zoenen? Het is een greep uit de persoonlijke vragen en fysieke opdrachten die de singles via het grote scherm voorgeschoteld krijgen in de datingshow. Tijdens de eerste aflevering zien we hoe de dates van Tori & Niels, Athita & Dean en Femke & Angelo beginnen waar ze normaal eindigen: in bed. Stapsgewijs kleden ze elkaar uit tot hun ondergoed en kruipen samen tussen de lakens om elkaar op een korte, maar intense tijd te leren kennen.

De dates leveren hilarische en soms ongemakkelijke momenten op. De ene keer praten de singles over de drang naar ruige seks, de andere keer over hun passie voor ‘Harry Potter’. Soms is er meteen een klik, soms ook niet. Benieuwd geworden? Je ziet ‘Uit De Kleren’ vanavond om 21.45 uur bij VTM 2.