Derde seizoen 'You' krijgt er heel veel nieuwe gezichten bij

2020 Penn You
Entertainment
TV / streaming
21-11-2020 10:09
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De cast van ‘You’ krijgt in het derde seizoen een flinke transformatie. De serie verwelkomt maar liefst twaalf nieuwe gezichten. Drie daarvan zijn gecast voor vaste rollen, de overige namen treden op als terugkerende gaststerren.

De drie vaste rollen zijn voor Saffron Burrows, Dylan Arnold en Tati Gabrielle. De eerste in dat rijtje gaat de rol van Love’s moeder Dottie spelen. Na de dood van haar zoon is ze vastbesloten om haar liefde en aandacht in Love en haar nieuwe kleinkind te steken.

Dylan, bekend van ‘Halloween’ en ‘Nashville’, kruipt in de rol van Theo. Hij is een student die een gespannen en gecompliceerde relatie met zijn stiefvader heeft. Theo is wijs en opmerkzaam, maar tegelijkertijd kwetsbaar en verontrust, met de neiging verstrikt te raken in de problemen van zijn dierbaren.

En dan hebben we nog Tati Gabrielle, die voorheen rollen speelde in ‘Chilling Adventures of Sabrina’ en ‘Uncharted’. Deze dame is verantwoordelijk voor de rol van Marienne, een slimme, no-nonsense bibliothecaris die niet veel aan haar voorbij laat gaan. Onder haar praktische uiterlijk verbergt ze persoonlijke worstelingen die haar blijven belemmeren, terwijl ze een beter leven probeert te creëren voor zichzelf en haar jonge kind.

De andere nieuwe namen die je terug gaat zien in ‘You’, zijn Michaela McManus, Shannon Chan-Kent, Ben Mehl, Christopher O’Shea, Christopher Sean, Bryan Safi, Mackenzie Astin, Mauricio Lara, Ayelet Zurer, en Jack Fisher. Eerder maakte Netflix ook al bekend dat Shalita Grant, Travis Van Winkle en Scott Speedman een rol krijgen. Penn Badgley en Victoria Pedretti keren uiteraard weer terug als Joe en Love.

Het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen en verschijnt naar verwachting eind 2021.