Deze rimpelige kat is de nieuwste hit op Instagram

Schermafbeelding 2020 03 24 Om 14 39 40
News
Bizarre
24-03-2020 17:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Heel knap is ‘ie niet, maar dat is eigenlijk ook precies de reden waarom hij zo populair. De 6-jarige naaktkat Xherdan heeft binnen no time duizenden ‘vrienden’ gemaakt op Instagram. En dat heeft het beestje allemaal te danken aan zijn opmerkelijke uiterlijk.

Hoewel de kat ontzettend chagrijnig kijkt en het lijkt alsof hij zo zijn nagels in je gezicht kan zetten, heeft hij volgens zijn baasje Sandra Filippi een geweldig karakter. Zij adopteerde het beest toen hij 12 weken oud was. “Xherdan stal mijn hart vanaf het eerste moment dat ik hem zag”, vertelt ze tegen Insider. “Zijn gerimpelde huid zo zacht als perzik en zijn turquoise ogen zo blauw als de oceaan. Ik was meteen verliefd!”

Als we Sandra mogen geloven, kun je Xherdan prima vergelijken met een kind. Hij maakt mensen constant aan het lachen en is ontzettend lief. “Hij is gek op knuffelen en wordt vriendjes met iedereen die hij ontmoet.” Eigenijk is Xherdan het perfecte bewijs dat de binnenkant veel belangrijker is dan de buitenkant. One love voor Xherdan <3.