Deze regel zou alle ruzies met je wederhelft op moeten lossen

Schermafbeelding 2021 04 14 Om 14 33 26
News
Bizarre
14-04-2021 15:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ruzie met je partner over iets waarvan je later denkt: waar gáát het over? Pas vanaf nu dan een regel toe die TikTokker Lottie Henderson heeft bedacht. Volgens haar zouden alle relatieproblemen de wereld uit worden geholpen als we allemaal haar 72 uurs-trucje toepassen.

Een discussie kan woede in je naar boven halen die je dingen laat zeggen waar je later spijt van krijgt. Dingen die je niet meent, die je misschien beter niet had moeten zeggen. Klinkt herkenbaar? Doe dan wat Lottie Henderson doet: laat het onderwerp voor 72 uur rusten en kom er dan – indien je daar nog behoefte aan hebt – pas op terug.

“Als er na 72 uur geen probleem meer is, is het nooit gebeurd”, legt ze uit. “Voel je na 72 uur niet de behoefte om te reageren, doe dat dan niet. En als iemand weet dat je pijn hebt en diegene heeft na 72 uur nog steeds geen contact met je opgenomen, dan weet je ook genoeg.”

Het advies is simpel, maar doeltreffend. Een volger van Lottie bedankt haar voor de ‘geweldige tip’. Een ander zegt: “Damn, dit helpt echt. Bedankt.”