Deze puppy lijkt als twee druppels water op Baby Yoda

Schermafbeelding 2020 02 12 Om 18 11 39
News
Bizarre
12-02-2020 18:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Net zoals vroeger iedereen een levensechte Pokémon wilde hebben, wil nu iedereen een Baby Yoda. Heel realistisch is die droom alleen niet. Baby Yoda is een fictief ‘Star Wars’-figuur en zal helaas nooit naar de bewoonde wereld komen. Maar in deze puppy, Mork genaamd, lijken we een goede vervanger te hebben gevonden. Het beestje lijkt sprekend op het buitenaardse wezen.

Combineer een schattige puppy en ‘Star Wars’ met elkaar en je krijgt Mork. De viervoeter heeft het lichaam van een hond, maar het koppie van Baby Yoda. Het beest is ontzettend populair op Instagram en heeft maar liefst 127K volgers. Bijzonder natuurlijk, maar zijn levensverhaal is nog veel indrukwekkender.

Mork is door een organisatie genaamd Harbin SHS van de Chinese vleeshandel gered. Hij was zo zwak dat hij onmiddellijk hulp moest krijgen en bijna stierf. Maar zo ver kwam het gelukkig niet, schrijft Bored Panda. Dankzij de juiste zorg kwam hij er weer helemaal bovenop. Hij werd door Road Dogs & Rescue naar de VS gebracht en daar geadopteerd door oprichter Nikki Carvey.