Deze original moet 'Ex On The Beach: Double Dutch' verlaten

2021 Eotb
Entertainment
TV / streaming
17-05-2021 15:09
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De makers van 'Ex On The Beach: Double Dutch' weten kijkers iedere week weer te verrassen. Net als je dacht dat het niet heftiger kon, komt er wel weer een twist. In de laatste aflevering was dat ook het geval. Want terwijl er twee nieuwe singles het strand op kwamen wandelen, werd één van de acht originals naar huis gestuurd.

De villa wordt voller en voller. Zeker met de komst van twee nieuwe exen lijkt er bijna geen slaapplek meer over te zijn. Dion is de eerste nieuwkomer. Hij is de ex van Stash en gaat meteen met haar op date. De tweede is Isidora, de ex van Sander. Net zoals iedereen krijgt ook zij een EXtra power. En die is heftiger dan ooit tevoren. Ze moet een van de originals naar huis sturen en krijgt daarbij de keuze tussen Danny en Odim. Na overleg met Sander kiest ze voor de laatste. Odim moet het veld ruimen.

De love interest van Jørney is dit seizoen de eerste die moet vertrekken. Net iets te vroeg om EOTB-legende Harrie Snijders te ontmoeten. Hij heeft gisteren na wekenlange speculaties eindelijk bevestigd binnenkort een comeback te maken in het programma.