Deze nieuwe chipssmaak brengt je meteen in de kerstsferen

2020 Kettle Chips
Lifestyle
Food
19-11-2020 08:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Gevulde kalkoen, gourmetten of kaasfondue. Allemaal ideeën voor het kerstdiner. Maar wat als je dit jaar eens geen zin hebt om in de keuken te staan? Zet dan gewoon chips op tafel. Chips? Ja, inderdaad. Met de nieuwe smaak van Kettle Chips is dat zo verkeerd nog niet. Het merk komt met Crispy Duck, een limited edition die een traditioneel feestgerecht in een nieuw, verrassend jasje steekt.

Voor de creatie van deze nieuwe smaak is inspiratie gezocht in het wildseizoen. Het grote brein achter de chips ging voor een moderne update van een traditioneel ingrediënt: eend, elk jaar weer één van de meest gezochte culinaire zoektermen tijdens de feestdagen. De chef slash maker van de traktatie legt uit: “De rijke smaak van eend is een van mijn favoriete treats tijdens het wildseizoen. Ik vertrok van het smaakpalet van Crispy Peking Duck, een Aziatisch-geïnspireerde klassieker. We voegden wat zoete, stroperige pruimensiroop toe, aangevuld met een vleugje lente ui als frisse toets.”

We hebben ons laten vertellen dat het resultaat voor een verrassende maar gebalanceerde smaak zorgt. De ideale starter voor een gezellige winteravond of feestmaal. Of voor de luie chefkoks onder ons: het perfecte hoofdgerecht.