Deze jas is ervoor gemaakt om hamburgers warm te houden

2019 Burger Hamburger
News
Bizarre
21-11-2020 10:04
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Je loopt met je vrienden door de stad, haalt een paar hamburgers en gaat vervolgens naar huis om de traktatie daar op te smikkelen. Maar eenmaal aan tafel zijn je burgers ijs- en ijskoud. Daar gaat je overheerlijke maaltijd. Klinkt deze frustratie herkenbaar? Haal dan de Burger Jacket in huis. Dat is een jas die er speciaal voor gemaakt is om hamburgers warm te houden.

De jas is in het leven geroepen door de drie vrienden Chris, Henk en Joost. Zij kwamen 3,5 jaar geleden tijdens hun studententijd op het idee. Joost kampte toen regelmatig met een probleem. Als hij na een bezoekje aan de kroeg hamburgers kocht en die vervolgens thuis uit zijn jaszak haalde, waren ze te koud om nog op te kunnen eten. En daar moest iets op verzonnen worden.

De drie heren kwamen op het idee van de Burger Jacket. "Meestal als je dit soort ideeën bedenkt op een dronken avond moet je er de volgende dag om lachen. Maar dit keer was het anders. We wilden het echt uitvoeren en spraken af om dat te doen”, vertelt Chris tegen EditieNL.

Zo gezegd, zo gedaan. Na veel onderzoek, reisjes naar het buitenland en keihard werken komen de vrienden met een jas die voorzien is van acht zakken. In iedere zak past een hamburger. “De stof is niet alleen isolerend maar ook vet-afstotend. Als de burger lekt kun je de boel makkelijk schoonmaken", vervolgt Chris.

De jas is er in drie verschillende kleuren: zwart, groen en rood. Kopen kan hier.

(null)

(null)