Deze ‘Free Love Paradise’-vrijgezel draagt een geheim met zich mee

Schermafbeelding 2020 11 18 Om 14 26 24
Entertainment
TV / streaming
18-11-2020 14:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De zes koppels van ‘Free Love Paradise’ ontdekten in de aflevering van vorige week de Secret Garden, een plek met gelijkgestemde vrijgezellen die ook willen experimenteren met de vrije liefde. Na de eerste feestavond werd meteen duidelijk dat de Gentse Laura de favoriete vrijgezel is van zowat ieder stelletje. En laat die Laura nou net een groot geheim met zich meedragen…

In de aflevering van morgen is te zien hoe de koppels steeds meer toenadering zoeken tot Laura. Bij Lenny & Tamara blijft ze zelfs overnachten. “Laura heeft ons uitgelegd dat ze dit experiment héél goed snapt omdat zij op dit moment zelf in een open relatie zit”, vertelt Lenny. Tamara vult enthousiast aan: “Natuurlijk is dit wel een verrassing, maar wel een hele fijne verrassing! Een verrassing waar we wat aan hebben.”

Naast Lenny & Tamara mogen ook drie andere koppels op date met één of meerdere vrijgezellen naar keuze. Pieter & Shantie kiezen voor de Nederlandse Boudewijn en Eva. Cédric & Bo gaan voor Justin en Laura, terwijl een zieke Cristina haar Gaêtan alleen op pad laat gaan met Charlotte. Of dat een slimme keuze is, zie je morgen om 20.45 uur bij VTM 2.