Deze fragmenten uit 'Big Brother' mag je niet gemist hebben

Thumbmattvsthomas Qooh80
Entertainment
TV / streaming
18-02-2021 08:49
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De spanning in het ‘Big Brother’-huis is deze week om te snijden. Van een Jill die zich niet prettig voelt in de groep tot de nominaties: het kwam in de aflevering van gisterenavond allemaal voorbij. Niet gekeken? Deze fragmenten mag je niet gemist hebben!

Michel wordt het slachtoffer van prank Thomas

Om de verveling te doorbreken besluit Thomas samen met Mike om een grapje uit de halen. De twee sneaken in het holst van de nacht uit hun slaapkamer, vullen een emmer met water en zetten die bovenop de deur bij de toiletten. De eerste die de het urinoir bezoekt, Michel in dit geval, is de dupe.

Naomi geeft immuniteit aan Julie

Kijkers thuis kregen deze week de opdracht om te stemmen op wie zij de sterkste vrouwelijke leiders van het huis vinden. Naomi en Liese kwamen als winnaars uit de bus en mochten het voortouw nemen in een nieuwe proef. De dame die met haar team zou winnen, mocht immuniteit weggeven. Aan Naomi de eer om dat te doen. Zij koos haar vriendin Julie.

Spanning tussen Matt, Jill en Thomas stijgt

Dat Thomas en Jill een bijzondere relatie hebben opgebouwd, is inmiddels wel duidelijk. Maar ondertussen heeft nieuwkomer Matt het ook wel voor Jill. En dat zorgt voor spanning tussen de drie bewoners.