Deze drie hete acteurs spelen allemaal in dezelfde Netflix-film

2021 Bridgerton
Entertainment
Movies
05-03-2021 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Netflix heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. De streamingsdienst is bezig met een film die je alleen al om de cast minstens een keer of tien wil bekijken. Maak je klaar voor een flinke kwijlsensatie met Regé-Jean Page, Chris Evans en Ryan Gosling die tegelijkertijd op je scherm zullen verschijnen in ‘The Gray Man’. Halle-freakin-lujah.

‘The Gray Man’ is gebaseerd op een roman van Mark Greaney en wordt dankzij de drie acteurs niet alleen de heetste film ooit, het wordt volgens Deadline ook de duurste die Netflix ooit gemaakt heeft. Er is een budget beschikbaar van zo’n 200 miljoen dollar.

Volgens de samenvatting van het boek waar de film op geïnspireerd is, gaat het verhaal – een spionagethriller – over een huurmoordenaar wiens alias de Gray Man is. Zijn echte naam is Court Gentry en hij is een voormalig CIA-agent die erg goed is in zijn werk. Er is alleen wel iemand die hem in de weg zit, een man die door het leven gaat onder de naam Lloyd Hansen, een voormalig CIA-medewerker.

Ryan Gosling kruipt in de huid van hoofdrolspeler Gentry, Chris Evans in die van Hansen. Welke rol ‘Bridgerton’-ster Page gaat spelen, is nog niet bekend.